Thursday, August 10, 2017

Nursing wear? What's ur favorite

Kalau dilihat sekarang, banyak dah fesyen baju untuk ibu-ibu menyusu. Mungkin kesedaran mengenai breastfeed dan nursing wear baru nak start di Malaysia. Untuk pengetahuan semua.. sebenarnya ada banyak jenis bukaan tau untuk baju menyusu ni. Cuma di Malaysia jenis selak yang paling trending.



Photo credit: Breastfeeding Essentials



Hah! bnyak kan.. Macam-macam jenis selak pulak tu..haha



Bagi yang dah lama ikuti fesyen Padieka Raccolta pasti dah tahu kebnyakan koleksi kami BF Friendly. Tapi sekarang kami nak ketengahkan Nursing Wear pulak.


Apa beza antara BF Friendly dengan Nursing Wear?


Okay, perbezaan yang paling ketara, BF Friendly ialah baju biasa yang ditambah dengan bukaan untuk menyusu, selalunya berzip atau butang.
Nursing Wear pulak memang direka exclusive untuk ibu-ibu menyusu dengan perincian bukaan khas dan dilengkapi inner cover di bahagian dada supaya tak terdedah aurat anda.
AURAT TERPELIHARA, ANAK TERJAGA, gitueww..hehe


Di Padieka Raccolta kami sngt menitik beratkan rekaan baju nursing yg berfungsi dan selesa. Di bawah ini adalah antara design kami; dan jika anda perasan semua nursing access kami diberi nama Di-Raja sebab kami percaya anak anda layak diberi layanan seperti RAJA ketika breastfeed..hehe


Royal Feed Access


Bukaan jenis selak dan di bahagian dalamnya ada bukaan menegak kecil, sesuai untuk access mulut si bayi dan pump breast. Jenis bukaan ini merupakan BEST SELLER kami. Sebab ianya lebih cepat dan mudah untuk mnyusukan anak.


Empire Feed Access

Bukaan jenis zip di bahagian tengah, di bahagian innernya selak je ke atas. Tak perlu risau ternampak aurat anda. Jenis bukaan ni selalunya menjadi pilihan ibu-ibu yang lebih suka fesyen yang tak nampak sngat macam baju menyusu.


Majestic Feed Access



Bukaan jenis berzip di bahagian kiri dan kanan dada, innernya pulak di tarik ke bawah. Lebih mudah dan cepat.


Okay, ada yang jatuh hati tak?? hehe. Kalau ada yang nak tahu lebih lanjut mengenai design yang kami ad boleh klik di sini. Anda boleh jugak share jenis-jenis baju nursing macam mana yang anda suka dan kenapa? Boleh share di bawah ya. "sharing is caring" ..hehe





No comments: